giovedì 16 febbraio 2017

Navtika maribor

Delovni čas trgovine je:. Navtika Cizej , Kopitarjeva Maribor , Tel. Maribor - Smo trgovsko podjetje na drobno, ki ima obliko specializirane prodajalne, saj se ukvarjamo z nabavo in prodajo raznovrstnih . Prikaži pot do poslovalnice.


Naslovi, kraji, podjetja in druge interesne točke na interaktivnem zemljevidu Slovenije.

Na oddelku navtika boste našli vse elemente za opremljanje in vzdrževanje plovila. To so vijaki nenavadnih oblik (natezni, U-vijak, očesni), S-kavlji, škopci, . Vaša spletna pasica Bonitetne odličnosti AAA. Povezava na kampingcenter.


KOPITARJEVA ULICA MARIBOR. NAVTIKA CIZEJ, TRGOVINA IN STORITVE, D. Preverite poslovne, finančne in bonitetne podatke podjetja v .

NATURMAR - PRODAJA PLOVIL IN CENTER YAMAHA. Dejavnost našega podjetja pokriva zelo širok spekter: zastopanje in prodaja plovil blagovnih znamk. Odkup nezapadlih terjatev Maribor - MB Finance logo . Pregledi čolnov pred navtično sezono - Ptuj, Ljubljana, Grosuplje, Fram in Maribor. Uprava Republike Slovenije za pomorstvo bo v aprilu, maju . Specializirano izobraževanje, izvajamo: šola jadranja, tečaj za voditelja čolna ( voditelj čolna) za izpit za čoln, tečaj za vhf gmdss. Verjetno smo še zadnji in edini v Sloveniji, ki vztrajamo na tem, da navtično znanje lahko . Pokrajinskega muzeja Maribor , na slovesno predstavitev četrte . Ima kdo kakšno sliko čolnov,ki jih je gradil ta Marjan CIZEJ?


Nekaj sem prebral na tujih forumih,ki hvalijo graditelja slike pa . Novo leto, Miklavža, rojstni dan, obletnico, praznik,. Darilni bon za navtično izobraževanje. Pri Slowatch ponujamo največji nabor ročnih ur priznanih proizvajalcev. Avtomobilizem, motorji, letalstvo in navtika. Kupujete nov avtomobil, ne veste, kaj.


Odkup poškodovanih vozil in vozil v okvari Maribor.

Marketing Manager at Helen Doron English Maribor at Jezikovka d. Največja ponudba osebnih, dostavnih , tovornih, počitniških vozil in prikolic ter avtomobilske ter motoristične opreme v Sloveniji. Za prikaz podatkov je obvezna prijava. Na vašo željo poskrbimo za prevzem opreme na dogovorjenem mestu ( Maribor z okolico) Objavljena cena velja za servis smuči, ki zajema izravnavo.


Victron, uveljavljeno ime elektronske opreme iz navtičnega sveta, je združilo dosedanje znanje in izkušnje v nov produkt z imenom ECOmulti.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari