mercoledì 15 febbraio 2017

Oprema za gumenjake

Vozički za prevoz in lestve. Zastave, Drogovi, Nalepke. Moto trgovina Yamaha KMC. Velika izbira motorjev, dodatne opreme in rezervnih delov. Dodatna oprema za plovila - ste ljubitelj navtike?


Navtična oprema - iščete navtično opremo?

Konzola ALFA za gumenjake ali druga manjša plovila. Prodam poden, dno, leseno za gumenjak. Cena izdelka ni definirana. Končna cena izdelka ali . Kupuj ceneje, kupuj Navtikaceneje. Lahko pokrivalo za gumenjak dolžine 1- 2cm.


Oprema za gumenjake (21). RUČKA ZA GUMENJAK,BIJELA,260X95MM. Veslo za gumenjak , boja siva, dužina 1cm.

Upravljačke konzole za plovila. DRŽALO POKRIVALA CERADE ZA ČOLN. Električna pumpa BRAVO Electric 12V za gumenjake. OPREMA ZA AKUMULATORE (10). Ljepilo za PVC, Set ljepilo i PVC zakrpa.


Aluminijasta lestev za gumenjake. Bočni držač za fiksiranje vesla od EPDM-a, “D” prsteni od inoxa sa nosačem od EPDM-a. Ručka za podizanje od aluminija, Ručka za gumenjake od EPDM i . Sailor Mall - Dućan pribora za rekreacijska plovila. Dali se može znati koje su trgovine specijalizirane za gumenjake , ili takve ne postoje i koje su to trgovine nautičke opreme, ako može po . Navisafe navigacijska svjetla za gumenjake.


Proizvođač: NAVISAFE (NO). MARINA Stores Croatia je najveći lanac trgovina nautičkom robom i sigurnosnom opremom te nudi više od 13. Rabljeni (malo), ispravni.


Pravi naslov smo tako za ribiče in lastnike manjših čolnov, ki potrebujejo. Prodaja nautičke opreme za brodove, jahte, brodice Sea Power d. Ispustite utikač za Gumenjake. Postolje za tendu koje se ljepi na gumenjak.


Ukupna širina podnožja mØ 1Unutarnji Otvor Ø m15.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari